Δράσεις εξωστρέφειας από το Επιμελητήριο

igoumenitsaΤο Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του πλαίσιο του IPA Διασυνοριακού Προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2007 – 2013», υλοποιεί το Έργο: «IntActPlan: Ολοκληρωμένες Δράσεις για την Ενίσχυση της εξωστρέφειας των ΜΜΕ της διασυνοριακής περιοχής και τη Δημιουργία Ευκαιριών Διείσδυσης σε Νέες Αγορές».

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, αξιοποιώντας δράσεις του ανωτέρω Έργου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αυλώνας (Αλβανία) και το BIC Ηπείρου (Εταίροι του Έργου), ενημερώνει τα μέλη του, ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την ανάπτυξη και προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών του νομού μας, πρόκειται να πραγματοποιήσει τις ακόλουθες δραστηριότητες: 1.     Για τα μέλη του από όλους τους κλάδους δραστηριότητας:

 

Ø   Μία (1) Επιχειρηματική Αποστολή στην Επαρχία Αυλώνας (Αλβανία), το προσεχές διάστημα (Ιουνίου-Ιουλίου ή Σεπτεμβρίου), στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Β2Β.

Ø   Μία (1) Επιχειρηματική Αποστολή Αλβανών επιχειρηματιών στο Νομό Θεσπρωτίας, το προσεχές διάστημα (Ιουνίου-Ιουλίου ή Σεπτεμβρίου), στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Β2Β.

Ø   Μία (1) συμμετοχή σε Έκθεση που θα διοργανωθεί από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε μία εκ των δύο περιοχών της Αλβανίας, Αγ. Σαράντα ή Αυλώνα, το προσεχές διάστημα (Ιουνίου-Ιουλίου ή Σεπτεμβρίου), με παρουσία των Θεσπρωτικών επιχειρήσεων σε περίπτερο που θα στηθεί από το Επιμελητήριο.

2.     Για τα μέλη του από τους κλάδους των Αγροτικών Προϊόντων – Εσπεριδοειδών και Ιχθυοκαλλιέργειας

Ø  Μία (1) Επιχειρηματική Αποστολή στη Μόσχα (Ρωσία), στις 17 Ιουνίου 2013, στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Β2Β (και για τους δύο κλάδους).

Ø  Μία (1) συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση «ALIMENTA 2013» στο Βουκουρέστι (Ρουμανία), από τις 30 Οκτωβρίου και έως τις 03 Νοεμβρίου 2013, με παρουσία σε περίπτερο (αγροτικά – φρούτα).

Ø  Μία (1) συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση «FRESH PRODUSE UKRAINE 2013» στο Κίεβο (Ουκρανία), από τις 26 έως 28 Νοεμβρίου 2013, με παρουσία σε περίπτερο (αγροτικά – φρούτα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ