Διπλή τραγωδία… Πέθανε το μωρό τους και τους έδωσαν λάθος παιδί να κηδέψουν!

BREFOSK

BREFOSKΔιπλή είναι η τραγωδία που ζει μία οικογένεια στα Γιάννινα. Οι γονείς έχασαν το αγγελούδι τους, λίγες μέρες μετά τη γέννησή του και αμέσως μετά την κηδεία που έγινε την Τρίτη το πρωί, ενημερώθηκαν ότι τους είχε δοθεί λάθος μωρό!!!!

Η περιπέτεια για τον Σπύρο Γεωργόπουλο και την οικογένειά του ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου, όταν το μωρό τους γεννήθηκε πρόωρα.

Το κοριτσάκι μπήκε στη μονάδα και οι γιατροί ξεκίνησαν να του χορηγούν αντιβίωση, λόγω προβλημάτων που είχαν διαπιστώσει.

Την Κυριακή το πρωί η οικογένεια ενημερώθηκε ότι η υγεία του μωρού επιδεινώθηκε και το απόγευμα το αγγελούδι έσβησε.

Οι γονείς απευθύνθηκαν σε γραφείο τελετών προκειμένου να γίνει η κηδεία του βρέφους. Η κηδεία έγινε το πρωί της Τρίτης και το μεσημέρι, πριν ακόμη η οικογένεια επιστρέψει στο σπίτι της, ενημερώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων ότι το μωρό που κήδεψαν δεν ήταν το δικό τους!!!

Ο υπάλληλος του νεκροτομείου, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα πριν από μία βδομάδα, είχε υποπέσει σε ένα τραγικό λάθος.

Έδωσε άλλο μωρό. Μάλιστα το παιδί που κηδεύτηκε ήταν αγόρι!!!

Ο κ. Σπύρος Γεωργόπουλος δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που βιώνει. Αργά απόψε, συνοδευόμενος από αστυνομικούς, πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου έκανε την αναγνώριση του δικού του παιδιού.

«Πως είναι δυνατό να κάνω την κηδεία του παιδιού μου δυο φορές…» αναρωτιέται με πόνο και με αγανάκτηση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι προς το παρόν δεν γνωρίζει κανείς την οικογένεια του παιδιού που ήδη έχει κηδευτεί. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βρέφος είχε μεταφερθεί από την Κέρκυρα κι άλλες ότι είχε μεταφερθεί από την Αλβανία.

Αργά απόψε ενημερώθηκε για το συμβάν ο διοικητής του Νοσοκομείου Φώτης Βάββας, ο οποίος διέταξε ήδη ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ