Δικαστικές διενέξεις με παρελθόν και μέλλον..

giogiakas dimas

giogiakas dimasΝομάρχης κι αντινομάρχης τότε, βουλευτής κι απλός πολίτης σήμερα… Βασίλης Γιόγιακας και Θωμάς Δήμας, συναντιώνται και πάλι στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ο Θωμάς Δήμας είχε διατελέσει αντινομάρχης του Βασίλη Γιόγιακα και τον είχε καταγγείλει για παθητική δωροδοκία . Μάλιστα τότε υπήρχε καταγεγραμμένο υλικό σε dvd, μέρος του οποίου είχε προβληθεί στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Πριν από λίγες ημέρες ο Θωμάς Δήμας, τον οποίο είχε μηνύσει ο Βασίλης Γιόγιακας για συκοφανιτκή δυσφήμιση , αθωώθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείου της Θεσπρωτίας.

Ακολούθησε μία ακόμη υπόθεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσπρωτίας. Κατηγορούμενος και πάλι ο Θωμάς Δήμας για ψευδή καταμήνυση και ψευδή ένορκη βεβαίωση.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Θωμά Δήμα Φαήλος Κρανιδιώτης, Χάρης Λαζάνης και Γιάννης Παπαγιάννης ζήτησαν από το δικαστήριο να προβληθεί το υλικό που υπάρχει καταγεγραμμένο στο dvd προκειμένου με τον τρόπο αυτό να αποδειχθεί η αθωότητα του πελάτη τους.

Οι συνήγοροι του Βασίλη Γιόγιακα, Αντώνης Φούσας και Θωμάς Οικονόμου αρνήθηκαν την προβολή.

Το δικαστήριο διακόπηκε και θα επαναληφθεί τον Μάιο, οπότε τότε θα κριθεί και η προβολή ή μη…

Οι υποθέσεις αυτές έχουν πολύ μεγάλο παρελθόν… Έχουν και μέλλον. Με την διαφορά ότι ο Βασίλης Γιόγιακας είναι πλέον βουλευτής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ