Δικαιώθηκε το Πνευματικό για τους χειρισμούς στα ΑΜΕΑ

PNEYMATIKO KTIRIOΑπορρίφθηκε από το δικαστήριο η προσφυγή εργαζομένων ΑΜΕΑ του Πνευματικού Κέντρου οι οποίοι είχαν απολυθεί μετά τη λήξη του αντίστοιχου προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Όπως είναι γνωστό, η προηγούμενη διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου, υπό τον Μωυσή Ελισάφ, λίγο με τη λήξη του προγράμματος, προχώρησε στην αξιολόγηση του προσωπικού. Έτσι οι συμβάσεις ενός μικρού αριθμού, μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου ενώ για τους υπόλοιπους δεν υπήρξε συνέχεια.

Όσοι απολύθηκαν προχώρησαν αρχικά σε προσφυγή για ακύρωση της απόφασης, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Όμως δεν δικαιώθηκαν.

Στη συνέχεια προσέφυγαν στη δικαιοσύνη. Η υπόθεση είχε εκδικαστεί πριν από ενάμισι μήνα περίπου και την Τρίτη βγήκε η απόφαση.

Οι ενέργειες της προηγούμενης διοίκησης δικαιώνονται ενώ αποδεικνύεται σοφή η κίνησή της να προχωρήσει σε αξιολόγηση του προσωπικού και να μην λειτουργήσει με κριτήριο το βαθμό αναπηρίας ή οποιοδήποτε άλλο.

Το κεφάλαιο λοιπόν με το Πνευματικό Κέντρο έκλεισε, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το μέτωπο των ΑΜΕΑ της ΔΕΥΑΙ, όπου εκεί η σημερινή Δημοτική Αρχή ακολούθησε άλλη τακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ