Διημερίδα για την ποιότητα στις υπηρεσίες υγείας

XATZHKOSTAΗ Δ/νση Ποιότητας & Αποδοτικότητας του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Οργάνωση εκπαιδευτικών συνεδρίων με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας στις υπηρεσίες υγείας (νοσηλευτικά ιδρύματα, κέντρα υγείας) και μονάδες κοινωνικής φροντίδας», ενταγμένης  στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», διοργανώνει  στα Ιωάννινα, στις 25 και 26 Απριλίου 2013, στο Ξενοδοχείο GRAND SERAI, οδός: Δωδώνης 33, Διημερίδα – Συνέδριο με τίτλο:

«Ευαισθητοποίηση των Λειτουργών Υγείας σε Στρατηγικές, Δράσεις και Συστήματα για τη βελτίωση της Ποιότητας στις Υπηρεσίες Υγείας». Με βάση τα πανελλαδικά στοιχεία του Υπουργείου Υγείας όσον αφορά στην Ποιότητα Υπηρεσιών Υγείας, το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» προσεκλήθη να παρουσιάσει δράσεις, πρακτικές και καλά παραδείγματα «Εξοικονόμησης Πόρων και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας», καταθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε  στη μέχρι σήμερα αξιόλογη πορεία του.

 

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» κ. Φώτης Βάββας, θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις μεθόδους και τον τρόπο δουλειάς των στελεχών του Νοσοκομείου, συνέπεια των οποίων αποτελούν οι υψηλοί δείκτες ποιότητας του Νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ