Διεκδικεί έδρα στο Δήμο η Αριστερή Παρέμβαση

AEKLOGES 18 5 14Η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή κατέθεσε ένσταση κατά της ανακήρυξης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, διεκδικώντας μία έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ένσταση που κατατέθηκε, η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ διεκδικεί μια έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων την οποία χάνει η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία.

Στην ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται:

 

Έχουμε τονίσει και προεκλογικά το αντιδραστικό πλέγμα του «Καλλικράτη» που φυσικά συμπεριλαμβάνει και την εκλογική νομοθεσία. Θεωρούμε ότι η απλή ανόθευτη αναλογική είναι το εκλογικό σύστημα που θα μπορούσε να εκφράσει στις συγκεκριμένες συνθήκες τους συσχετισμούς που διαμορφώθηκαν από την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου.

Η διεκδίκηση της έδρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων είναι σε πλήρη αντιστοιχία με τους αγώνες που αναπτύχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα στην πόλη μας, την πρωτοπόρα συμμετοχή των μελών της παράταξής μας στους αγώνες αυτούς, αλλά και το εκλογικό αποτέλεσμα που κατέγραψε η παράταξή μας.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ θα συνεχίσει να παλεύει για τα προβλήματα των εργαζομένων, του γιαννιώτικου λαού και της περιοχής μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ