Διεθνές βραβείο για την εργασία του Χρυσόστομου Στύλιου

xrisostomos stilios

xrisostomos stilios

Η Βορειοαμερικανική Ένωση για την Επεξεργασία Ασαφούς Πληροφορίας (North AmericanFuzzy Information Processing Society – NAFIPS) βράβευσε την ερευνητική εργασία που υπέβαλε και παρουσίασε ο κ. Χρυσόστομος Στύλιος, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος ΜηχανικώνΠληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Ηπείρου.

Ο διαγωνισμός και η βράβευση έγιναν στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου της με τίτλο “AnnualConference of the North American Fuzzy Information Processing Society NAFIPS’2015 and 5thWorld Conference on Soft Computing”, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 19 Αυγούστου 2015 στο Redmond, Ουάσιγκτον, ΗΠΑ.

Η εργασία με θέμα «Τα Ασαφή Γνωστικά Δίκτυα ως εργαλείο για τη μοντελοποίηση τηςπαραγωγικότητας στον κατασκευαστικό τομέα» (Fuzzy Cognitive Maps as a Tool for modeling Construction Labor Productivity) έλαβε το Βραβείο Διακεκριμένης ερευνητικής εργασίας(Outstanding Paper Award).

Ο Αν. Καθηγητής Χρυσόστομος Στύλιος είναι από τους πρωτοπόρους ερευνητές στην υιοθέτηση και χρήση της τεχνικής των Ασαφών Γνωστικών Δικτύων, στην οποία εισήγαγε και συντόνισε και καθοδήγησε μία καναδική ερευνητική ομάδα με στόχο την επέκτασή της σε ένα νέο πεδίο εφαρμογής.

Η συγκεκριμένη ερευνητική δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκπαιδευτικής άδειας του Αν. Καθηγητή Χρυσοστόμου Στύλιου στο Πανεπιστήμιο Αλβέρτας του Καναδά (University of Alberta).

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ