Διαπραγμάτευση για την ανάθεση των μαθητικών δρομολογίων

PERIFEREIA ARTA

PERIFEREIA ARTAΤη διαδικασία της διαπραγμάτευσης επιλέγει η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας προκειμένου να προχωρήσει στην ανάθεση της μεταφοράς μαθητών για τα δρομολόγια που κατά τις προηγούμενες διαγωνιστικές διαδικασίες παρέμειναν αδιάθετα καθώς και για τα νέα δρομολόγια που προέκυψαν με την έναρξη του σχολικού έτους.

Η Περιφερειακή Ενότητα προχωρά στη διαδικασία αυτή προκειμένου να βρει λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με τις μετακινήσεις μαθητών, ειδικά ορεινών κι απομακρυσμένων περιοχών.

Οι περικοπές στις τιμές, την αποζημίωση δηλαδή, έκανε τα δρομολόγια αυτά μη ελκυστικά και δημιούργησε τεράστια προβλήματα για πολλές οικογένειες.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαπραγμάτευση έχουν τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο αντικείμενο μεταφοράς προσώπων (λεωφορεία, ΔΧ επιβατικά) καθώς και ιδιώτες μεταφορείς τα μέσα των οποίων πληρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ο τρόπος υποβολής προσφορών, τα δρομολόγια κλπ. αναγράφονται στην αριθμ. 4873/19-9-2014 διακήρυξη που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Άρτας (www.peartas.gov.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προμηθειών της Π.Ε. Άρτας (Πλ. Εθνικής Αντίστασης, τηλ. 26813 61044).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ