Διαμαρτυρίες για τις γαλάζιες κάλπες στο Πωγώνι

NEA DHMOK

NEA DHMOK

Την έντονη διαφωνία της με τα σημεία όπου επιλέχθηκαν για να στηθούν κάλπες, εκφράζει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Πωγώνι.

Κι αυτό γιατί αποκλείστηκαν ο Παρακάλαμος και το Κεφαλόβρυσο, έδρες των δύο μεγαλύτερων δημοτικών ενοτήτων, και σημεία όπου κατά την προηγούμενη διαδικασία, είχαν ψηφίσει τα περισσότερα μέλη.

“Η απόφαση αυτή κατά περίεργο τρόπο έρχεται σε πλήρη αντίθεση και με την βασική απόφαση της ΚΕΦΕ ότι δεν θα τοποθετηθούν μόνο όπου στην προηγούμενη εσωκομματική διαδικασία ήταν πολλοί λίγοι οι ψηφίσαντες.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι πίσω απ’ αυτή την εξέλιξη υποκρύπτεται σκοπιμότητα, με τον αποκλεισμό εκατοντάδων μελών απ’ την εκλογική διαδικασία. Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει και σας θέτουμε προ των ευθυνών σας, τόσο εσάς δηλαδή την ΝΟΔΕ, όσο και –ιδίως- την ΚΕΦΕ και τους εκπροσώπους σε αυτήν των υποψηφίων αρχηγών.

Ζητούμε την άμεση τροποποίηση της απόφασης της ΚΕΦΕ, ζητώντας απ’ την ΝΟΔΕ να διαβιβάσει την παρούσα επιστολή στη ΝΕΦΕ μαζί με την δική της εισήγηση”, αναφέρεται στην επιστολή της τοπικής οργάνωσης προς τα αρμόδια όργανα.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ