Διαγωνισμός για το αποχετευτικό δίκτυο Παραμυθιάς

biologikos katharismos

biologikos katharismosΟ Δήμος Σουλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό στους κατοίκους και δημότες, ότι με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου,

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το αποχετευτικό της Παραμθιάς καθώς διενεργείται ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου: ”ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΤΟΥ Δ. Δ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΩΤΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ”, με προϋπολογισμό 9.403.350,00 ευρώ.

 

Ως ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών και ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίστηκε η 17η Ιουνίου 2014 και τόπος τα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας – Ιωάννινα.

«Έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, με αγώνα, συνεχή διεκδίκηση και συντονισμένες ενέργειες από την δημοτική αρχή, αναμένεται σύντομα να υλοποιηθεί. Τόσο κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των εργασιών, όσο και μετά την ολοκλήρωσή των, το μεγάλο αυτό έργο όχι μόνο θα προσφέρει θέσεις εργασίας και ανάπτυξη στην περιοχή μας, αλλά και θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα επεξεργασίας και διάθεσης των ακαθάρτων από την πόλη της Παραμυθιάς και τους παρακείμενους οικισμούς (Καριώτι, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Δονάτος)», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Σουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ