Δημοτικό Συμβούλιο σε ρόλο ΕΣΡ….

mpegkas dsn

mpegkas dsn

Ή μπέρδεψαν τον ρόλο τους ή απλά θέλησαν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα και το πέτυχαν…. Ο λόγος για τον δήμαρχο και μέλη της Δημοτικής Αρχής που μάλλον ζήλεψαν τον ρόλο του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου…

Στη συνεδρίαση λοιπόν, την πρώτη μετά το ναυάγιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, ο Δήμαρχος, αφού πρώτα είπε πόσο περήφανος αισθάνεται γιατί εμπεδώθηκε η κουλτούρα της συνεργασίας, στη συνέχεια ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο, να καταδικάσει… το άρθρο του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Κυριαζή, που είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Ηπειρωτικός Αγών»!!!

Κι αυτό γιατί ο δήμαρχος έκρινε ότι ήταν προσβλητικό για τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Κώστα Γκόγκο… Κάπου εκεί βέβαια, μπέρδεψε και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, που λοιδορήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης, για το «χρυσό» σαλόνι και τις φωτογραφίες του σπιτιού του!!!

Ο ρόλος του Δημοτικού Συμβουλίου απέχει πολύ από κάθε είδους λογοκρισία.. Άλλωστε υπήρξαν κατά το παρελθόν όχι σκληρά άρθρα αλλά λίβελοι εναντίον δημοτικών συμβούλων, και ουδέποτε έγινε θέμα σε συνεδρίαση!

Το συγκεκριμένο άρθρο, ήταν ενυπόγραφο και πέραν από την απάντηση που θα μπορούσε να δώσει άμεσα ο θιγόμενος, διατηρούσε ακέραιο το δικαίωμα προσφυγής στην δικαιοσύνη.

Από του σημείου αυτού όμως μέχρι του σημείου να ασχοληθεί ένα ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο με την αρθρογραφία απέχει πολύ… Και ξεφεύγει!

Εκτός αν ήταν μία ντρίπλα της δημοτικής αρχής και μια προσπάθεια να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα… Πέρασε στην επίθεση δηλαδή για να μην δεχθεί επίθεση για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα!
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ