Δηλώσεις και μηνύματα ενότητας κι αγώνα

eksedra parelasi

eksedra parelasi

Μηνύματα ενότητας κι αγώνα, έστειλαν πολιτικές κι αυτοδιοικητικές αρχές της περιοχής, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ενότητα καθώς οι Έλληνες όποτε την επέδειξαν βγήκαν νικητές και αγώνα, γιατί είναι ταυτόσημος με τον ελληνικό λαό, ο οποίος μπορεί και τα καταφέρνει στα δύσκολα.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας δήλωσε υπερήφανος για την παρουσία του στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα κα υπογράμμισε πως σήμερα η ενότητα του ελληνικού λαού, του ελληνισμού, είναι επιβεβλημένη για να κερδίσει στην ταραχώδη περίοδο που ζούμε.

«Η ενότητα είναι προυπόθεση για να πάμε μπροστά… και είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε την επέτειο του ΟΧΙ. Η ενότητα έδωσε τις νίκες το 1940 και σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε» τόνισε στη δήλωσή του.

Σήμερα γιορτάζουμε μια νίκη του λαού μας σε πόλεμο, σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας και συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα καλείται πλέον να κερδίσει έναν αγώνα σε συνθήκες ειρήνης. «Μπορούμε με ενότητα να έχουμε τη ζωή που μας αξίζει» ανέφερε.

Αξίες πάντα επίκαιρες από το έπος του 1940.. Σ’ αυτές αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος ενώ η κ. Μερόπη Τζούφη επικέντρωσε στον αγώνα εναντίον των δυνάμεων του φασισμού.

«Εμείς οι Έλληνες, έχουμε αποδείξει πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα… Αυτό χρειάζεται σήμερα. Να στοιχηθούμε όλοι μαζί και να αλλάξουμε την πατρίδα. Να είμαστε περήφανοι για όσα μπορούμε να φτιάξουμε», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

Κανένας δεν γεννήθηκε για πόλεμο, αλλά όταν έρθει η ώρα πρέπει να γίνει, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας και τόνισε την ανάγκη ενότητας για να ξεπεραστεί η κρίση ενώ ειδική μνεία έκανε στην υποχρέωση που υπάρχει για θωράκιση της κοινωνίας και ενίσχυση της αλληλεγγύης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ