Δεν κλείνει υπηρεσίες ο Δήμος Ιωαννιτών

DHMARXEIO IO19

DHMARXEIO IO19Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή οι υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών, καθώς η Δημοτική Αρχή διαφωνεί με την απόφαση και την προτροπή της ΚΕΔΕ, η οποία καλεί τους δημάρχους σε διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή, με αφορμή το ζήτημα που ανέκυψε με τα αποθεματικά.

Από τη συζήτηση που είχε προηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, έγινε σαφές ότι η Δημοτική Αρχή δεν θέλει να βρεθεί απέναντι στην Κυβέρνηση και ουσιαστικά άφησε ανοιχτό το παράθυρο για μεταφορά των αποθεματικών στην Τράπεζα Ελλάδος.

Στην ανακοίνωση που δόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, από τον Δήμο Ιωαννιτών, σημειώνεται:

Αναφορικά με την προτροπή της ΚΕΔΕ για τετράωρο κλείσιμο των υπηρεσιών των Δήμων την Παρασκευή, η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων κάνει γνωστή την απόφαση της να λειτουργήσουν κανονικά όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών.

Η θέση της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων ήταν εξ αρχής ξεκάθαρη ότι δεν θα πρέπει η Αυτοδιοίκηση να προχωρήσει εν θερμώ σε ακραίες αποφάσεις όπως το «λουκέτο» στα Δημαρχεία.

Εξάλλου η μη λειτουργία των υπηρεσιών των Δήμων, αυτούς που «τιμωρεί» στην ουσία είναι οι ίδιοι οι πολίτες που ταλαιπωρούνται, όταν μάλιστα δεν υπάρχει και ο απαιτούμενος χρόνος για την ενημέρωση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ