Δεν θα είναι υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνης

T ALMPANHS

T ALMPANHSΤέλος στα σενάρια που τον έφεραν να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου έχοντας τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης.

Ο κ. Αλμπάνης με δηλώσεις που έκανε, διέψευσε δημοσιεύματα που τον ήθελαν υποψήφιο, επιβεβαίωσε όμως ότι έγιναν σχετικές συζητήσεις.

 

«Υπήρξε μια διερευνητική συνάντηση με τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ και από πλευράς μου ξεκαθάρισα ότι το πανεπιστήμιο αποτελεί για μένα απόλυτη προτεραιότητα και δεν θα ήταν σώφρον εκ μέρους μου να ασχοληθώ με άλλα θέματα.

Θα ήταν το χειρότερο πλήγμα για το Πανεπιστήμιο να υπάρξει αυτή τη στιγμή κενό διοίκησης. Αν βεβαίως δεν ήμουν Πρύτανης μπορεί να σκεφτόμουν αλλιώς», είπε ο κ. Αλμπάνης ξεκαθαρίζοντας απολύτως τη θέση του γύρω από το θέμα που προέκυψε.

Ερωτηθείς πάντως εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Πρύτανη, σημείωσε ότι αφενός το νομικό πλαίσιο δεν είναι ξεκάθαρο, αφετέρου αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι η δρομολόγηση λύσεων σε σοβαρά προβλήματα του Πανεπιστημίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ