Δεν εγκαταλείπει το Περιφερειακό Συμβούλιο

OLGA GEROBASILH 14

OLGA GEROBASILH 14

Την παραδοχή ότι το 3ο μνημόνιο συνιστά καταρχάς «οπισθοχώρηση της ίδιας μας της αντίληψης (για τα μνημόνια)», έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της, χθες το βράδυ, στον ART TV και τη Ρούλα Χρήστου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την επισήμανση πως «κι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , ένα μνημόνιο πέτυχε όπως κι οι προηγούμενες».

Επέμεινε βέβαια πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί το αριστερό της πρόσημο ακόμα και κατά τη διαχείριση ενός ακόμη μνημονίου κι αυτό θα φανεί και μέσα απ΄το νέο Ασφαλιστικό οσονούπω.

«Δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας, ξέρουμε για ποιόν δουλεύουμε. Είναι ταξικό το θέμα..» είπε χαρακτηριστικά. Χρησιμοποίησε τα παραδείγματα της προστασίας πρώτης κατοικίας, τη ρύθμιση των εκατό δόσεων και άλλες επιμέρους πρακτικές που συνιστούν αριστερή προσέγγιση των ζητημάτων της χώρας.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος και βουλευτής Άρτας Ολ. Γεροβασίλη δέχτηκε επίσης πως υπάρχει ευθύνη για το Ασφαλιστικό που σχεδιάστηκε επί Τ. Γιαννίτση και δεν προχώρησε, αλλά αναλογική ευθύνη καθώς τότε ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν στο ποσοστό του 3%.

Όσον αφορά το τυπικό μέρος των ευχών, η κ. Γεροβασίλη το κάλυψε με την κυβερνητική διαβεβαίωση πως το 2016 φέρνει την ανάκαμψη στη χώρα ιδίως κατά το δεύτερο εξάμηνο.

Τέλος η κ. Γεροβασίλη αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη θέση της ως επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος ανατροπής» λόγω της ιδιαίτερης αγάπης της για την αυτοδιοίκηση κι ας έχει αυξημένες υποχρεώσεις ως κυβερνητική εκπρόσωπος που δεν της επιτρέπουν τις περισσότερες φορές να παρίσταται στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ