Δείγμα από… λαϊκή αγορά για την Πάργα

PARGA 8 9Δείγμα από λαϊκή αγορά είναι αυτό που λειτουργεί στην Πάργα γεγονός που προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων.

Οι κάτοικοι περίμεναν υπομονετικά να αλλάξει κάτι και η κρίση να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους ώστε με τη σειρά τους να δείξουν το ενδιαφέρον τους τόσο για τους παραγωγούς όσο και για τους καταναλωτές.

Όμως αντ’ αυτού ο αριθμός των θέσεων στη Λαϊκή είναι περιορισμένος. Επτά το σύνολο, εκ των οποίων μόνο οι τέσσερις είναι για παραγωγούς.

 

Η λειτουργία της λαϊκής κάθε μέρα και γίνεται χειρότερη, οι συνθήκες άθλιες και το ενδιαφέρον του Δήμου ανύπαρκτο.

Αποτέλεσμα της αδιαφορίας αυτής είναι οι διαμαρτυρίες από τους καταναλωτές οι οποίοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν αλλά και από παραγωγούς που θα ήθελαν να συμμετέχουν στη λαϊκή αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Μάλιστα κάποιοι που τόλμησαν να σταθούν στη λαϊκή για να πουλήσουν τα προϊόντα τους δέχθηκαν πρόστιμα το ύψος των οποίων έφτανε τα χίλια ευρώ.

Αίτημα των κατοίκων είναι να μεγαλώσει η λαική και να μεταφερθεί σε άλλο, κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες, ειδικά κατά τη θερινή περίοδο, όπου η κίνηση είναι αυξημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ