Δήμος Σκουφά: Ανανεώνει τον εξοπλισμό της καθαριότητας

APORRIMMATOFORAΑκόμα ένα καθοριστικό βήμα προς την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών πραγματοποιήθηκε με την ένταξη της πράξης «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου Νικολάου Σκουφά» με προϋπολογισμό 758,295.00 € στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος». Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνεται η προμήθεια 4 απορριμματοφόρων, 500 κάδων και ενός ανατρεπόμενου οχήματος με μηχανισμό ανύψωσης.

Η ανάγκη εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού καθαριότητας αποτέλεσε προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα για να καλύψει τις ανάγκες των δημοτών. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του έργου εξασφαλίζεται η προσφορά καλύτερων και αποτελεσματικότερων υπηρεσιών προς τους πολίτες δίνοντας, ταυτόχρονα, εξέχουσα σημασία στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Ανάμεσα στα αναμενόμενα οφέλη του έργου βρίσκεται και η εξοικονόμηση πόρων, καθώς θα μειωθούν οι συχνές εργασίες συντήρησης του παλιού εξοπλισμού και δε θα καθίσταται αναγκαία πλέον η συμβολή ιδιωτών εργολάβων για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

 

Η βελτίωση της καθημερινής ζωής των δημοτών και η ελαχιστοποίηση των προβλημάτων αποτελούν το βασικό στόχο του Δήμου, ο οποίος και αναμένεται να επιτευχθεί στα πλαίσια του εν λόγω έργου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ