Δήμος κι αστυνομία… Ας τα βρουν μεταξύ τους!

BEBAIOSH

BEBAIOSHΤο Epiruspost.gr εγκαίρως και αμέσως μόλις δόθηκε η διευκρίνιση από το Δήμο Ιωαννιτών ότι το πρόστιμο των πέντε χιλιάδων ευρώ για τα δύο κιλά καλαμποκιού δεν επιβλήθηκε από τη Δημοτική Αστυνομία έκανε τη σχετική διευκρίνιση..

Ωστόσο ο δήμος Ιωαννιτών προχώρησε το μεσημέρι σε ανακοίνωση διάψευσης, όχι βέβαια του προστίμου, αλλά του φορέα που το επέβαλε!

«Είναι αυταπόδεικτο πως το θέμα δεν αφορά στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ιωαννιτών, γιατί η Βουνοπλαγιά δεν ανήκει στο Δήμο Ιωαννιτών και ο νόμος ορίζει σαφώς πως οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας του εκάστοτε Δήμου οριοθετούνται εντός των ορίων του Δήμου.

Συνεπώς, επαναλαμβάνουμε, πως είναι αυταπόδεικτο το ότι η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ιωαννιτών δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να έχει πραγματοποιήσει ελέγχους και να επιβάλει πρόστιμα σε περιοχή που δεν ανήκει στο Δήμο Ιωαννιτών».

Είναι αυταπόδεικτο ότι όποιος κι αν βεβαίωσε την παράβαση το έπραξε πάνω σε μπλοκ της Δημοτικής Αστυνομίας.

Αν αυτά τα οποία παρέλαβε με την διάλυση της, η Ελληνική Αστυνομία, τα χρησιμοποιεί κιόλας είναι θέμα, που αφορά τον Δήμο και την Αστυνομία κι ας το λύσουν μεταξύ τους!

Αν αυτό δεν ισχύει ας ψάξουν να βρουν τους….πλαστογράφους.

Αυτή είναι η βεβαίωση κατάσχεσης για να μην μας πουν στο τέλος ότι δεν επιβλήθηκε ποτέ τέτοιο πρόστιμο!!!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ