Γ. Λώλος: Πολιτικός εμπαιγμός με τα διόδια

PED D3

PED D3Τη συντεταγμένη και καθολική αντίδραση της τοπικής αυτοδιοίκησης της Ηπείρου, ζητά ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Γιάννης Λώλος, με αφορμή τη δημοσίευση της απόφασης για τη λειτουργία διοδίων στο Δροσοχώρι.

Ο κ. Λώλος στη δήλωσή του, σημειώνει ότι πρόκειται για πολιτικό εμπαιγμό και για απόφαση με δυσμενείς συνέπειες για ολόκληρη την Ήπειρο και την τοπική οικονομία.

Αναλυτικά στη δήλωση σημειώνει:

Η αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, να θέσει σε λειτουργία τον σταθμό διοδίων στο Δροσοχώρι, αποτελεί μέγιστη αδικία για ολόκληρη την Ήπειρο και το σύνολο των Ηπειρωτών.

Πρόκειται για απόφαση με δυσμενείς συνέπειες για το σύνολο της τοπικής οικονομίας, πολύ δε περισσότερο για την τουριστική ανάπτυξη.

Είναι πρωτοφανές σε ένα τμήμα αυτοκινητοδρόμου 120 χιλιομέτρων να λειτουργούν τόσοι σταθμοί διοδίων.

Πέραν αυτού όμως, η απόφαση του Υπουργείου, αποτελεί πολιτικό εμπαιγμό, σε μία περιοχή που έχει προσφέρει τα μέγιστα για την κατασκευή και την ολοκλήρωση της Εγνατίας Οδού.

Η δημιουργία τετελεσμένων μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και εκτιμούμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση της Ηπείρου οφείλει να αντιδράσει συντεταγμένα και καθολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ