Γ. Γιαμάς: Δεν υπήρξα τσοπάνος!!!

GIAMAS

GIAMASΦωτιές ανάβει στην Πρέβεζα η υπόθεση του λιμανιού. Την ώρα που η πόλη κινδυνεύει να μείνει χωρίς εμπορικό λιμάνι οι τοπικοί φορείς ερίζουν και αλληλοκατηγορούνται ενώ εντυπωσιακή είναι η σιωπή του Δήμου Πρέβεζας ο οποίος δείχνει να μην ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και η δήλωση του Προέδρου του Επιμελητηρίου ο οποίος είχε διατελέσει και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου. Μία δήλωση που δεν αφορά στην ουσία του ζητήματος αλλά στην…υστεροφημία του ιδίου και όσων διατέλεσαν πρόεδροι του Λιμενικού Ταμείου.

 

Έτσι λοιπόν ο κ. Γιαμάς είτε με την προηγούμενη ιδιότητά του, είτε με την παρούσα (εκπροσωπεί το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της Πρέβεζας) να τοποθετηθεί για τις δυσμενείς εξελίξεις που διαμορφώνονται επιλέγει να διαμηνύσει στους κατοίκους της περιοχής ότι ούτε ο ίδιος ούτε και οι συνάδελφοί του υπήρξαν…τσοπάνηδες.

Βέβαια δεν θα ήταν καθόλου προσβλητικό αν κάποιος από τους Προέδρους ήταν τσοπάνος αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Στη δήλωσή του, η οποία σίγουρα δεν θα μείνει στην ιστορία, ο κ. Γιαμάς αναφέρει:

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναπτυξιακού χαρακτήρα για το Λιμάνι μας με θλίψη άκουσα κάποιους που υπηρέτησαν κομματικούς θεσμούς, Νομαρχιακά συμβούλια, υποψήφιοι Νομαρχιακοί σύμβουλοι αλλά και υποψήφιοι Βουλευτές να καταφέρονται με απαράδεκτο τρόπο για τους διατελέσαντες Προέδρους του Λιμενικού Ταμείου.

Ως τελευταίος Πρόεδρος που υπηρέτησα αυτό το Φορέα δηλώνω απ’ όσο γνωρίζω ότι κανένας τους δεν υπήρξε τσοπάνης και υπηρέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό τον θεσμό. Ιδιαίτερα, τόσο ο Φώτης Λαϊνάς όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκλεγεί στη θέση του Προέδρου χωρίς καμία κομματική γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ