Γολγοθάς για το ΕΚΑΒ στην Μιχαήλ Αγγέλου

ekav astin123

ekav astin123

Μάχη για να φτάσει σε κατοικία στον πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου έδωσαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι είχαν κληθεί να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένο που κινδύνευε.

Η πρόσβαση για αρκετή ώρα ήταν αδύνατη και μάλιστα τη στιγμή που και τα δευτερόλεπτα μετρούσαν για να σωθεί η ζωή του συμπολίτη μας.

Μηχανάκια παρκαρισμένα που έκλειναν τα σημεία πρόσβασης, τραπεζοκαθίσματα απλωμένα να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του πεζόδρομου και τα περίφημα κολονάκια που έχουν τοποθετηθεί να αποτελούν ένα ακόμη εμπόδιο.

Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία που έγινε στο Epirupost, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, αναζητούσε επί ώρα εναλλακτική ώρα για να προσεγγίσει το σπίτι και τελικά χρειάστηκε οι γιατροί να κινηθούν και με τα πόδια γα να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά ο συμπολίτης μας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ωστόσο το πρόβλημα προσέγγισης ασθενοφόρων αλλά κι οχημάτων της Πυροσβεστικής στους πεζοδρόμους παραμένει.

Θα πρέπει τόσο ο δήμος όσο και η τροχαία να φροντίσουν άμεσα ώστε να αντιμετωπιστεί βάζοντας φρένο τόσο στα τραπεζοκαθίσματα όσο και στις παράνομες σταθμεύσεις.

Όσο για τα κολονάκια, στα οποία οι Γιαννιώτες έχουν δώσει διάφορα ονόματα, αποδεικνύεται πως αποτελούν ένα επιπλέον πρόβλημα.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ