Γιορτή λουλουδιών με το Καρναβαλικό Κομιτάτο

giorti louloudionΗ Πρέβεζα θα προϋπαντήσει με έναν μοναδικό τρόπο τον Μάη στην εξοχή, στους αγρούς, αλλά κυρίως με την γιορτή των λουλουδιών.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας διοργανώνει εκδηλώσεις με τίτλο: 1η γιορτή των λουλουδιών.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Μάη και ώρα 18.00 στην πλατεία Ανδρούτσου.

Την εκδήλωση στηρίζουν ο δήμος Πρέβεζας και συγκεκριμένα ο τομέας πολιτισμού και το δημοτικό λιμενικό ταμείο Πρέβεζας.

Περιμετρικά της πλατείας Ανδρούτσου, θα αναπτυχθεί τριήμερη ανθοκομική έκθεση, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1η Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Μαΐου.

Κατά την έναρξη των εκδηλώσεων θα αναπτυχθεί και stand με γαστρονομικές απολαύσεις του Εργαστηρίου μπουγάτσας Donald, αλλά και stand με ενημερωτικό υλικό του Ξενώνα- Εστία Ψυχαργώς.

Ειδικοί θα δώσουν χρώμα και δημιουργία στη γιορτή των λουλουδιών, βάφοντας τους μικρούς φίλους και τις μικρές φίλες.

Την Παρασκευή 1η Μαΐου, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ενσωματώνει και φιλανθρωπική πρωτοβουλία στήριξης στον Ξενώνα- Εστία Ψυχαργώς για την κοινωνική του προσφορά και το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Μαΐου στην πλατεία Ανδρούτσου με χαιρετισμό της προέδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου Πρέβεζας Παρθενίας Καζάκου και της επιστημονικά υπεύθυνης του Ξενώνα Βάσως Μπόρου- Εστίας Ψυχαργώς.

Φυτεύσεις λουλουδιών και χειροτεχνίες, από το Καραμάνειο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας.

Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί και προγράμματα από χορευτικές ομάδες.

Η εξόρμηση στη φύση, στους αγρούς για συγκέντρωση λουλουδιών και πλέξιμο στεφανιών, όπως και το ψάξιμο σε ντουλάπες, αλλά και σε καταστήματα για αγορές λουλουδάτων πουκαμίσων, θα συνεχιστεί από τους φίλους και τις φίλες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, αφού το Σάββατο 2 Μαΐου, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με το Flower party στο Μητρόπολις Καφέ στην παραλία της Πρέβεζας, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 9.30μμ.

Έχει γίνει προεργασία για τη μουσική που θα παιχτεί και θα ξεκινά από την ελληνική αλλά και ξένη δεκαετία του 60 και θα φτάσει στο σήμερα. Ο Χώρος του Μητρόπολης καφέ, θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για να είναι πλήρως εναρμονισμένος στο κλίμα της γιορτής των λουλουδιών.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ευχαριστεί όλο τον κόσμο που στήριξε αυτή την προσπάθεια και εύχεται σε όλους και σε όλες καλή διασκέδαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ