Γιγαντιαία αλλά άκαρπη η επιχείρηση για τον Βαγγέλη

BAGGE1

BAGGE1ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γιγαντιαία ήταν η κινητοποίηση που έγινε σε Πειραιά κι Αθήνα, καθώς πάνω από 400 εθελοντές πήραν μέρος στην επιχείρηση για την αναζήτηση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη που εξαφανίστηκε από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Οι εθελοντές ερεύνησαν δεκάδες σημεία όπου υπήρχαν πληροφορίες για κάποιον νέο όπου μοιάζει στο Βαγγέλη, ερεύνησαν σημεία που υπέδειξε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος μετέχει μαζί με τον συνεργάτη του στα Γιάννινα Φώντα Βρόσγο στην επιχείρηση αναζήτησης, χτένισαν στην κυριολεξία σταθμούς και συνοικίες, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

BAGGE2Ο Βαγγέλης φαίνεται τελικά πως δεν έφτασε ποτέ στην Αθήνα κι έτσι όλοι πια πιστεύουν ότι η άκρη του νήματος για τη διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής βρίσκεται στην Γαλακτοκομική Σχολή.

Δίπλα στους εθελοντές που αναζήτησαν τον Βαγγέλη βρέθηκε η μητέρα του 20χρονου που έφτασε από το Ρέθυμνο και για μία ακόμη φορά συγκλόνισε με την έκκλησή της. «Θέλω να βρω το παιδί μου, δεν αντέχω άλλο το μαρτύριο».

Μαζί και συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας που επί τρεις βδομάδες δίνουν τον δικό τους αγώνα για να βρουν ένα ίχνος του Βαγγέλη, μια πληροφορία που να δείχνει τι απέγινε από τη στιγμή της εξαφάνισης.

BAGGE3

BAGGE4

BAGGE5

BAGGE6

BAGGE7

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ