Γιαννιώτικο Σαλόνι: Μαζί με τα ξερά κόβουν και τα χλωρά!

g parko10

g parko10

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν πρόκειται για εικόνες από κάποιο δάσος όπου υλοτομείται… Πρόκειται για εικόνες από το Πάρκο Πυρσινέλλα, το Γιαννιώτικο Σαλόνι δηλαδή…

Μπορεί το κτίριο να ερημώνει και να λεηλατείται, χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται ακόμη και για τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας, το δάσος όμως έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του δασαρχείου.

Τις τελευταίες ημέρες, φορτηγά, μπουλντόζες κι άλλα μηχανήματα, έχουν οργώσει στην κυριολεξία τα πάντα…

g parko

Ολόκληρες συστάδες δέντρων έχουν κοπεί σύριζα και όπως καταγγέλλουν περίοικοι αλλά και πολλοί περιπατητές που βρίσκονται συχνά στην περιοχή, μαζί με τα ξερά έφυγαν και τα χλωρά!

Οι μπουλντόζες έχουν αφήσει τα σημάδια τους σε πολλά σημεία του αλσυλλίου, ενώ σε ένα μεγάλο πλάτωμα που βρίσκεται πίσω από τα γήπεδα του τένις, έχουν συγκεντρωθεί αμέτρητοι κορμοί δέντρων οι οποίοι τεμαχίζονται.

Η οργή των κατοίκων που βλέπουν καταπράσινα δέντρα να γίνονται κομμάτια ξεχειλίζει.

Οι δασικές υπηρεσίες και το δασαρχείο Ιωαννίνων οφείλουν να δώσουν άμεσα απαντήσεις για την υλοτόμηση που γίνεται στο Γιαννιώτικο Σαλόνι.

Να ενημερώσουν για τις αδειοδοτήσεις που έχουν δώσει, για το ενδεχόμενο εκπόνησης διαχειριστικής μελέτης, όπως και για την διαδικασία ανάθεσης κι επίβλεψης του συγκεκριμένου έργου και βέβαια τα έσοδα που θα εισπράξει το δημόσιο απο την ξυλεία που έχει υλοτομηθεί!

g parko1

g parko2

g parko4

g parko5

g parko6

g parko7

g parko9

g parko43

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ