Γιάννινα, Μέτσοβο, Ζαγόρι, οι τρεις κορυφαίοι προορισμοί για τις ημέρες των εορτών

papigko mx

papigko mxΣτις κορυφαίες προτιμήσεις των Ελλήνων τουριστών, βρίσκονται για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα Γιάννινα, το Μέτσοβο και το Ζαγόρι… Περιοχές που έχουν δημιουργήσει παράδοση στον χειμερινό τουρισμό.

Η κάθε μία με την δική της ξεχωριστή φυσιογνωμία αλλά με τη γνωστή ηπειρώτικη φιλοξενία, υπόσχονται μοναδικές στιγμές για τον επισκέπτη.

Τα καταλύματα, σχεδόν στο σύνολο του Νομού Ιωαννίνων παρουσιάζουν αυξημένη πληρότητα…

Και μπορεί τα χιόνια να λείπουν ωστόσο ο καιρός πάντα επιφυλάξει εκπλήξεις, βάζοντας τις δικές του μοναδικές πινελιές.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε τη χαρά του για την προβολή των Ιωαννίνων και την επιλογή τους από εκατοντάδες επισκέπτες.

«Θα το πω για άλλη μια φορά αυτό που επαναλαμβάνουμε από την πρώτη μέρα ως Δημοτική Αρχή: όταν αποφασίζουμε να δουλέψουμε σαν μια γροθιά, όταν ξέρουμε να συνεργαζόμαστε, πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα.

Αυτή η στρατηγική, αυτό το «δόγμα» του Δήμου Ιωαννιτών εφαρμόζουμε εδώ και ένα χρόνο σε αυτό που λέμε τουριστική ανάπτυξη και τουριστική προβολή της περιοχής μας.

Είμαστε σε μια συνεχή συνεργασία με όλους τους φορείς και όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι ασχολούνται με τον τουρισμό. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή εισπράττουμε μια πρώτη εικόνα των αποτελεσμάτων μιας επιτυχούς συνεργασίας.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλες οι πληροφορίες λένε ότι τα Γιάννενα είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς φέτος για την Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη.

Εμείς δεν θέλουμε ως Δημοτική Αρχή να πάρουμε τη «δόξα», θέλουμε να τη μοιράσουμε αυτή τη επιτυχία με όλους τους φορείς που χέρι-χέρι παλέψαμε και παλεύουμε συνεχώς.

Καλωσορίζω όλους τους ταξιδιώτες που έρχονται αυτές τις μέρες στα Γιάννενα και τους ευχαριστώ που επέλεξαν την περιοχή μας ως προορισμό. Εμείς από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γινόμαστε κάθε μέρα ένας ακόμη πιο ελκυστικός προορισμός».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ