Γιάννινα και Ζαγόρι στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς

papigko mx

papigko mxΓιάννινα και Ζαγόρι, περιλαμβάνονται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς που επιλέγουν όσοι έχουν την δυνατότητα για μίνι διακοπές την 28η Οκτωβρίου.

Με βάση τα στοιχεία της www.trivago.gr για το διάστημα 23 με 28 Οκτωβρίου η πρωτιά της Θεσσαλονίκης, είναι λίγο έως πολύ αναμενόμενο αναμενόμενο δεδομένου ότι μεσολαβεί η γιορτή του Αγίου Δημητρίου κατά τις ημέρες αυτές. Ναύπλιο και Κωνσταντινούπολη είναι στην τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα. Παρίσι και Βιέννη ολοκληρώνουν την τετράδα των ξένων προορισμών, ενώ η δεκάδα κλείνει με τα Ζαγοροχώρια.

Αντίστοιχα, για αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ πρώτης Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου 2015, για πραγματοποίηση ταξιδιού μόνο κατά τις 27 με 28 Οκτωβρίου, οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις με διαφορά συγκεντρώνονται για την Αράχοβα και Ναύπλιο.

Η trivago.gr έκανε έρευνα ειδικά για τους Θεσσαλινικείς, ακριβώς λόγω της εορτής του πολιούχου Αγίου Δημητρίου.

Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικιών φαίνεται να έχει η Αθήνα, ακολουθούμενη από τη Σόφια. Τρίτα στις προτιμήσεις φαίνεται να έρχονται τα Ιωάννινα, ενώ λίγο πιο χαμηλά, στην έβδομη θέση εμφανίζεται ο δεύτερος ξένος προορισμός, το Μπάνσκο, αποδεικνύοντας ότι έχουν επίσημα ξεκινήσει οι χειμερινές αποδράσεις. Πορταριά και Ρώμη εμφανίζονται στην όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα, ενώ η δεκάδα ολοκληρώνεται με τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο.

H ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 23 και 28 Οκτωβρίου 2015, με ελάχιστη διαμονή μιας διανυκτέρευσης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ