Γιάννης Κότσιρας: Το Σάββατο στην Αγορά

KOTSIRAS GIANNHSΜετά από μια σειρά πολύ πετυχημένων καλοκαιρινών συναυλιών ο Γιάννης Κότσιρας συνεχίζει τις εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο «παρέα» με πολλά και αγαπημένα τραγούδια, κάνοντας μια στάση στα Γιάννενα, στον «Πολυχώρο Αγορά», το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.

Με μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, ένα «Μουσικό Κουτί» που περιέχει όχι μόνο γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια, αφού μετά από τέσσερα χρόνια ο Γιάννης ετοιμάζει ένα δικό του προσωπικό δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει τέλη Ιανουαρίου.

Στην παρέα του η Σαββέρια Μαργιολά αλλά και πέντε σπουδαίοι μουσικοί – συνεργάτες του Γιάννη που κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασης του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.

 

Ο Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός, στα τύμπανα και τα κρουστά ο Γρηγόρης Συντρίδης.

Πληροφορίες-κρατήσεις: 26510 79855.

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Προπώληση : Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Μουσικό Καφενείο Πολυχώρου Αγορά.

12 ευρώ προπώληση, 14 ευρώ στην πόρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ