Γιάννενα Τώρα: Συνέντευξη με κριτική κι ερωτήματα

giannena tora

giannena toraΤην πρώτη συνέντευξη μετά τη λειτουργία του νέου δημοτικού συμβουλίου έδωσε η παράταξη «Γιάννενα Τώρα». Ο επικεφαλής Άρης Μπαρτζώκας, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κυριαζής και το μέλος της παράταξης Δημήτρης Πάνου

Η συνέντευξη επικεντρώθηκε στη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής αλλά και της ΔΕΥΑΙ.

Ο κ. Μπαρτζώκας, σημείωσε ότι η δημοτική αρχή ασχολείται χωρίς αποτέλεσμα κι επιτυχία με την καθημερινότητα ενώ δεν έχει κανένα όραμα για το Δήμο.

«Η γενική εικόνα δείχνει μια τάση διαχείρισης των καθημερινών προβλημάτων, έλλειψη ενημέρωσης, καθυστέρηση λήψης αποφάσεων όπως για παράδειγμα με την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης», είπε ο κ. Μπαρτζώκας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη δική το παράταξη λέγοντας ότι κάνει πράξη τα όσα δεσμεύτηκε προεκλογικά, ότι δηλαδή θα βρίσκεται κοντά στους δημότες και μετά τις εκλογές, αναφερόμενος στις επισκέψεις που έχουν πραγματοποιήσεις κλιμάκια της σε διάφορες γειτονίες της πόλης και δημοτικά διαμερίσματα του δήμου.

Ο Κώστας Κυριαζής και ο Δημήτρης Πάνου επικεντρώθηκαν στη ΔΕΥΑΙ, υποστηρίζοντας ότι η επιχείρηση βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Έθεσαν μάλιστα μία σειρά ερωτημάτων για τον τρόπο λειτουργίας και τις επιλογές που γίνονται από διευθυντικά στελέχη, ενώ ζήτησαν απαντήσεις σχετικά με τις το τιμολόγιο του νερού αλλά και την κατάσταση στο βιολογικό καθαρισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ