«Γιάννενα Τώρα».. Ένα έλατο στην κεντρική πλατεία!

aplateia xr3

aplateia xr3

Χριστουγεννιάτικο έλατο στην κεντρική πλατεία της πόλης, ζητά η παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα «Γιάννενα Τώρα» δηλώνοντας μάλιστα ότι είναι πρόθυμη να το τοποθετήσει η ίδια αν δεν το πράξει η Δημοτική Αρχή.

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση, αναφέρεται τόσο στον στολισμό όσο και στην απουσία κόσμου κατά την εναρκτήρια εκδήλωση επιρρίπτοντας ευθύνες στην Δημοτική Αρχή.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

Η εορταστική εκδήλωση του Δήμου Ιωαννιτών στην κεντρική πλατεία, είχε ως κύριο χαρακτηριστικό την απουσία των δημοτών. Ήταν ξεκάθαρο ότι οι κάτοικοι της πόλης δεν είχαν καμία διάθεση να «θαυμάσουν», αντί του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ένα άλλο έργο τέχνης, ακατάλληλο για το χώρο και το χρόνο που επελέγησαν.

Το δημιούργημα των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών είναι εξαιρετικό αλλά σαφώς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον κλασικό Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που περιμένουν να δουν τις μέρες αυτές οι συμπολίτες μας. Μπορεί κάλλιστα να τοποθετηθεί μόνιμα στην παραλίμνια περιοχή, όπου υπάρχουν κι άλλα πρωτοποριακά έργα τέχνης, ή σε κάποια άλλη πλατεία του μεγάλου πλέον Καλλικρατικού μας Δήμου.

Δυστυχώς, πρόκειται για άλλη μια απόφαση της παρούσας Δημοτικής Αρχής η οποία ελήφθη χωρίς να υπολογίζεται η άποψη των δημοτών. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά μόνο στα δέντρα των περασμένων ετών αλλά και σε πλείστους άλλους τομείς της καθημερινότητας.

Καλούμε τον κ. Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γκόλα να αναλογιστούν την απογοήτευση που προκαλεί ο διάκοσμος της κεντρικής πλατείας στον κόσμο και να επανορθώσουν, τοποθετώντας και ένα στολισμένο έλατο δίπλα στον «Πύργο του Τάτλιν». Δηλώνουμε ότι αν δεν το πράξουν σε εύλογο χρόνο, θα το υλοποιήσει η Παράταξη «Γιάννενα Τώρα».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ