Γαϊδούρια, διαλυμένα οχήματα και λαμαρίνες… Εικόνες ντροπής!

MPAFRA1

MPAFRA1ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παλιά αυτοκίνητα, άλλα διαλυμένα, ανταλλακτικά, παλιοσίδερα κι ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς… Ένα βουνό από λαμαρίνες και κάθε είδους υλικό, βρίσκονται μέσα σε οικόπεδο, το οποίο έχει μετατραπεί σε εστία ρύπανσης για την περιοχή πέριξ της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Μπάφρας.

Τις τελευταίες ημέρες, οι κάτοικοι έκπληκτοι είδαν ανάμεσα στα παλιοσίδερα και τις λαμαρίνες να έχουν μεταφερθεί και να βρίσκονται δεμένα, πέντε τουλάχιστον γαϊδουράκια!

Τα ζώα ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες…

MPAFRA2Άθλιες όμως οι συνθήκες και για τους κατοίκους που έχουν τα σπίτια τους ή τη δουλειά τους σε κοντινή απόσταση καθώς είναι υποχρεωμένοι να υποστούν όλες τις συνέπειες μιας ανεξέλεγκτης δραστηριότητας.

Βρωμιά, δυσοσμία και μία εστία μόλυνσης που καθημερινά γίνεται και μεγαλύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από μερικούς μήνες, τον Φεβρουάριο, οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης δραστηριότητας είχαν συλληφθεί από την αστυνομία.

MPAFRA3Όπως είχε προκύψει τότε οι υπεύθυνοι προέβαιναν σε διάλυση οχημάτων και συλλογή ανταλλακτικών αυτοκινήτων και μετάλλων, χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες και μελέτες, προκαλώντας με τη συγκεκριμένη παράνομη διαχείριση, ρύπανση και περιβαλλοντική αλλοίωση του τοπίου.

MPAFRA4Όπως αποδεικνύεται λοιπόν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν επανέλθει δριμύτεροι… Μάλιστα εμπλούτισαν τις δραστηριότητές τους με την παρουσία των συμπαθών τετράποδων!

MPAFRA5
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ