Β. Αργύρης: Οργισμένη απάντηση στην επιχείρηση λάσπης

argiris vagelis

argiris vagelis

Την άμεση και σκληρή αντίδραση του πρώην βουλευτή Ιωαννίνων Βαγγέλη Αργύρη προκάλεσε νέα επιχείρηση λάσπης που οργανώθηκε σε βάρος του.

Χρησιμοποιώντας θέματα από το παρελθόν, τα οποία είχαν απαντηθεί πλήρως κι επαρκώς, στο χρόνο που έπρεπε, επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ο κ. Αργύρης μιλά ευθέως για επαγγελματίες συκοφάντες και πολιτικούς γυρολόγους που χρησιμοποίησαν ηλικιωμένους για να μοιράσουν φωτοτυπίες ανυπόστατων δημοσιευμάτων.

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει:

Οι αμετανόητοι επαγγελματίες συκοφάντες και πολιτικοί γυρολόγοι έκαναν πάλι την εμφάνιση τους με πιο προκλητικό τροπο αυτή τη φορά αφού και η χρονική πολιτικά συγκυρία βολεύει πάντα τέτοιους θλιβερούς ανθρώπους .

Εβαλαν 2 καθολα συμπαθητικά γεροντάκια περίπου 80 χρόνων να μοιράζουν στη Πλ. Παργης( τυχαίο;) την περιβόητη λίστα των 180 βουλευτών που το 2010 έβγαλαν τα λεφτά τους έξω.

Το είχαν ξανακάνει πριν τις εκλογές κάποια ανύπαρκτα μπλογκς και τότε παρενέβη και η Τράπεζα Ελλαδος και η Βουλή και εδηλωσαν ότι αυτό το δημοσίευμα αφορά το πόθεν έσχες των βουλευτών του 2009 γι αυτό άλλωστε περιλαμβάνει βουλευτές όλων των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.

Έιχε δε δημοσιοποιηθεί τότε σε όλα τα μέσα με δίκη μου απόφαση ως αντιπροέδρου της βουλης. Αλλωστε με μια απλή αλλά καλοπροαίρετη μάτια καταλαβαίνει ο καθένας τι αφορά αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα.

Επειδη λοιπόν σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνεται και το όνομα μου και επειδή στην εικοσαετή θητεία μου στο κοινοβούλιο τα πάντα ήταν στο φως του ηλίου και επειδή δεν επιτρέπω σε κανέναν να υπονοεί στα παιδιά μου το οτιδήποτε κακόβουλο και ανεύθυνο : Συμβουλεύω τον τυχοδιώκτη ανεξάρτητο έλληνα αρχιτέκτονα της βρώμιας και της λάσπης που χρόνια τώρα δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της πόλης μας με παρόμοιες ενέργειες πάντα στο σκοτάδι και στην κακομοιριά που τον διακρίνει να σταματήσει ΕΔΩ.

Τον αγνοήσαμε τόσα χρόνια αλλά επειδή μόνο έτσι μπορεί να ικανοποιεί τον πολιτικό του τυχοδιωκτισμό ας βρει άλλο τροπο να περνάει το χρόνο του.

Αν δε επιθυμεί να συνεχίσει την έρευνα τον εξουσιοδοτώ με κάθε νόμιμο μέσο μόλις ανακαλύψει τον” θησαυρό” θα είναι όλος δικός του για να τον χαρίσει σε οποία εκκλησία θέλει μήπως και τον συγχωρέσει η θεία δίκη μιας και ως εθνικό πατριώτης χριστιανός κάτι ξέρει παραπάνω απο τους κοινούς θνητούς. ΩΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ