«Βόμβα» Παπούλια: «Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά»

PAPOYLIAS 14

PAPOYLIAS 14Μπέρδεμα και έκπληξη προκάλεσε η δήλωση του Κάρολου Παπούλια κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραδέχθηκε ότι: «Φέτος, είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδίας για την συνεργασία. Θα θυμάμαι πάντα τις αναμνήσεις που εσείς μου δημιουργήσατε!»

Αμέσως ξεκίνησε κουβέντα στην αίθουσα για την αινιγματική δήλωση του προέδρου με αποτέλεσμα ο διπλωματικός σύμβουλος του κ. Παπούλια να τον ενημερώσει για την αναταραχή.

 

Τότε ο Κάρολος Παπούλιας πλησίασε τους δημοσιογράφους και ρωτήσε: « Έτσι καχύποπτοι θα είστε πάντα; Θα το κόψετε;» Οι δημοσιογράφοι τότε του εξήγησαν ότι με τις δηλώσεις του αφήνει όλα τα θέματα ανοιχτά και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε: «Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Θνητοί είμαστε. Που ξέρεις; Του χρόνοι ο φούρναρης μπορεί να μην έχει ξύλα για να ψήσει τις πίτες».

Σε ερώτηση αν βλέπει αναταράξεις ο Κάρολος Παπούλιας είπε ότι «ελπίζω να μην έχουμε αναταράξεις γιατί θέλουμε ησυχία για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια, να ξεπεράσουμε την κρίση και να δώσουμε μια κλοτσιά στην τρόικα».

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε: «Εδώ θα είμαι και του χρόνου για να παραδώσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ