Βόλτα τα παιδιά για να μεταφέρουν τα ναρκωτικά

XASIS TSOYBALIA

XASIS TSOYBALIAΜία σημαντική επιτυχία κατέγραψαν άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων καθώς εξάρθρωσαν οικογενειακό κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στην προκειμένη περίπτωση οι εγκέφαλοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τα παιδιά τους, πέντε χρονών και δεκαπέντε μηνών, προκειμένου να μην κινήσουν τις υποψίες της αστυνομίας.

Το ζευγάρι που μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες είχε συγγενική σχέση με αυτό που είχε αναλάβει τον ρόλο του προπομπού κάνοντας έτσι την υπόθεση εντελώς οικογενειακή!

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν στο Καλπάκι και στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, τέσσερα συνολικά άτομα τα οποία μετέφεραν  σχεδόν (53) κιλά κάνναβης. Πρόκειται για  δύο ζευγάρια ημεδαπών, ηλικίας 38, 25, 51 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

 

Για τη διακίνηση των ναρκωτικών χρησιμοποιήθηκε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε οικογένεια και συγκεκριμένα (οι δύο γονείς ηλικίας 38 και 25 ετών, με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 5 ετών και 15 μηνών).

Το παραπάνω αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν φορτωμένα τα ναρκωτικά, συνοδευόταν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (όπου επέβαινε το άλλο ζευγάρι) και λειτουργούσε ως προπομπός, κατοπτεύοντας το δρομολόγιο κίνησης και ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

•        Σαράντα έξι (46) ανισοβαρή δέματα κάνναβης,  συνολικού βάρους (53.150) γραμμαρίων.

•        Δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

•        Τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

•        Το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ