Βρήκε θέση και το περσινό δέντρο… Τώρα συμπληρώθηκε ο στολισμός των Ιωαννίνων!

dentro sid11

dentro sid11ΦΩΤΟ

Και τώρα ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης των Ιωαννίνων… ολοκληρώθηκε!!!

Το σιδερένιο δέντρο, που είχε τοποθετηθεί πέρυσι στην κεντρική πλατεία, προκαλώντας σε άλλους γέλια και σ’ άλλους… κλάματα, ήρθε να συμπληρώσει και το φετινό παζλ της… καινοτομίας και της εξωστρέφειας!!!

Έτσι τοποθετήθηκε σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία, στο πάρκο Κατσάρη, απέναντι από τα παραδοσιακά κτίρια της περιοχής και ανάμεσα στα γλυπτά από μάρμαρο!

dentro sid2Με φόντο την Παμβώτιδα και το Μιτσικέλι από την άλλη πλευρά!

Μετά από ένα χρόνο, κι αφού φυλάχθηκε στις αποθήκες του Δήμου, ήρθε να… αποθεώσει την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των Ιωαννίνων!

Έτσι πέρα από το κόντρα πλακέ θαλάσσης, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, υπάρχει ένα ακόμη σημείο, που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επόμενες ημέρες!!!

Δέντρο από ξύλο, δέντρο από σίδερο κι τρίτο που έχει στηθεί από ιδιωτική εταιρία για τη διαφήμισή της στην πλατεία Μαβίλη…

Ούτε βιομηχανική πόλη να ήταν τα Γιάννινα!!!

Αλλά το μήνυμα είναι άλλο… Καινοτομία κι εξωστρέφεια… Σίγουρα θα συμπληρωθούν με το φωτισμό του σιδερένιου δέντρου που έμεινε από πέρυσι και προς το παρόν δυσκολεύει τα συνεργεία, λόγω του χώρου που τοποθετήθηκε και των καιρικών συνθηκών…

dentro sid3

dentro sid4

dentro sid5

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ