Βράζει στην Πρέβεζα το γαλάζιο στρατόπεδο…

ND 14

ND 14Σε αδιέξοδο μετατρέπεται για τη Νέα Δημοκρατία η αναζήτηση υποψηφίου που θα τεθεί επικεφαλής για το ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Δήμος Πρέβεζας παρουσίαζε πάντα ιδιαιτερότητες οι οποίες έχουν τις ρίζες τους, στις σφοδρές προσωπικές αντιπαλότητες που έρχονται από το παρελθόν.

Η συνταγή που δοκίμασε η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2010, με το νέο και πολλά υποσχόμενο Στέργιο Γιαννάκη δεν της βγήκε… Ο ίδιος στην πορεία εγκατέλειψε νωρίς το χώρο της αυτοδιοίκησης βάζοντας πλώρη για τη κεντρική πολιτική σκηνή, ενώ η παρουσία της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν από υποτονική έως ανύπαρκτη.

 

Το τελευταίο τρίμηνο η ονοματολογία από το χώρο της κεντροδεξιάς δίνει και παίρνει, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει εκείνο το πρόσωπο που θα μπορούσε να συσπειρώσει και να διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο.

Τέτοιες περιπτώσεις είτε τις κάψανε νωρίς, είτε κάποιοι τοπικοί «κομματάρχες» δεν τις θέλουν στο προσκήνιο.

Ο προερχόμενος από τον χώρο της κεντροδεξιάς Τάκης Παππάς έχει ανακοινώσει την κάθοδό του, ως ανεξάρτητος, στις εκλογές του Μαίου.

Με αυτά τα δεδομένα η Νομαρχιακή Επιτροπή συγκαλεί την Παρασκευή σύσκεψη προκειμένου να αναζητήσει λύση για τις εκλογές.

Έμπειρα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα σχολιάζουν σκωπτικά πως πρόκειται για κίνηση χωρίς αντίκρισμα και συμπληρώνουν πως αν συνεχιστεί η ίδια τακτική από την επίσημη Νέα Δημοκρατία τότε είναι επιλογή της να χαρίσει τις εκλογές στο σημερινό, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, δήμαρχο Χρήστο Μπαΐλη.

Μάλιστα δεν κρύβουν την οργή τους για όσα συμβαίνουν σημειώνοντας ότι πρόκειται για γελοιότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ