«Βολέγκαροι», την Τετάρτη παρουσίαση στα Γιάννινα

BOLEGKAROIΟι Εκδόσεις iWrite και η Ευρυδίκη Μαντέλη πραγματοποιούν την πρώτη μεγάλη παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος με τίτλο “Βολέγκαροι” την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Βαγγέλης Γεωργάκης, και η εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ελληνοσερβικής Φιλίας κ. Άννα Υφαντίδου, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει καλλιτεχνικά ο Σάββας Κουνουβέλης (μέλος της θεατρικής ομάδας “Εξαύδα”).

Δυο δημοσιογράφοι από την Αγγλία ταξιδεύουν στη Σερβία για να καλύψουν μια ελληνική αρχαιολογική αποστολή. Προορισμός τους, μια παλιά ερειπωμένη ορθόδοξη εκκλησία που σχετίζεται με μια σειρά από θρύλους και περίεργα περιστατικά.

 

Οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια του χειμερινού ηλιοστασίου, από την εκκλησία αυτή βγαίνουν οι μυστηριώδεις Βολέγκαροι, οι απεσταλμένοι του Αγίου Βλάσιου, που φέρνουν τον θάνατο και την αναγέννηση. Καθώς οι ήρωες επιχειρούν να ρίξουν φως στην υπόθεση των περίεργων αυτών πλασμάτων, παλιά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, που τους αναγκάζουν να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους και όλα εκείνα που προσπαθούν να αποφύγουν μια ολόκληρη ζωή!

Η Ευρυδίκη Μαντέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά πολύ σύντομα η ζωή της εξελίχθηκε σε ένα πολύχρωμο κολάζ ταξιδιών και μετακινήσεων. Έζησε και σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο, επέστρεψε στην Ελλάδα, έζησε σε διάφορες ελληνικές πόλεις και προς το παρόν ζει και εργάζεται στα Ιωάννινα. Της αρέσει να διαβάζει βιβλία εκλαϊκευμένης επιστήμης, να ταξιδεύει, να συναρμολογεί έπιπλα και να παρακολουθεί ταινίες δράσης.
Το μυθιστόρημα “Βολέγκαροι” είναι το πρώτο της βιβλίο.

Μάθετε περισσότερα για το μυθιστόρημα στον επίσημο ιστότοπο του βιβλίου manteli.iwrite.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ