Βίκη Ευταξά: «Θα κάνω ότι μπορώ για να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων»

BIKH EYTAKSA

BIKH EYTAKSAΗ κ. Βίκη Ευταξά, από τη Θεσσαλονίκη, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνει καθήκοντα ως Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Νέα και καταρτισμένη, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε περιβαλλοντικά θέματα, αναλαμβάνει ένα κρίσιμο πόστο της δημόσιας διοίκησης, σε μία περίοδο μάλιστα κρίσιμα αλλά και πολιτικά ευαίσθητη.

Αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου το 1992 κι από τότε δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Έντονη η παρουσία της στο Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης όπου είχε διατελέσει και Πρόεδρος, αλλά και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με το οποίο είχε κατέλθει δύο φορές υποψήφια βουλευτής και σήμερα είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής.

Η ίδια δεν έκρυβε την ιδιαίτερη αδυναμία της στο φυσικό περιβάλλον της Ηπείρου… Πολύ σύντομα λοιπόν θα βρίσκεται στην περιοχή, σε μία καίρια και σημαντική θέση.

Η κ. Βίκυ Ευταξά, μιλώντας στο Epiruspost.gr, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την τιμή, όπως είπε, που της έκανε και την όρισε στη συγκεκριμένη θέση και δήλωσε ότι θα δουλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να ανταποκριθεί στο νέο ρόλο που αναλαμβάνει.

«Είναι μεγάλη η τιμή που μου έγινε από τον Πρωθυπουργό. Είναι μεγάλη και η ευθύνη. Θα κάνω ότι μπορώ για να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας και των ανθρώπων της περιοχής», τόνισε η κ. Ευταξά.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η ορκωμοσία των νέων Γενικών Γραμματέων και στη συνέχεια θα αναλάβουν και επίσημα τα καθήκοντά τους.

Η κ. Ευταξά πάντως έρχεται στην Ήπειρο με μεγάλη όρεξη για δουλειά και διάθεση για συνεργασία με όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ