«Βάλτωσε» το κύκλωμα…. Στα χέρια της Αστυνομίας σκάφος και μισός τόνος χασίς

SKAFOS DEMENO

SKAFOS DEMENOΤα δύσβατα μονοπάτια στα βουνά και τις ερημικές παραλίες χρησιμοποιούν τα κυκλώματα διακίνησης προκειμένου να μεταφέρουν τις ναρκωτικές ουσίες στην Ελλάδα.

Οι παραλίες της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας, που κατά τους χειμερινούς μήνες βρίσκονται μακριά από τα ανθρώπινα μάτια, όλο και περισσότερο μετατρέπονται σε «περάσματα» των κυκλωμάτων.

 

Πριν λίγες ημέρες οι λιμενικοί είχαν εντοπίσει χασίς και βάρκα στην παραλία Κρυονερίου Πάργας.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί της Δίωξης Θεσπρωτίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών έδωσαν ένα ακόμη καίριο χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης.

Οι αστυνομικοί έχοντας τις πληροφορίες για διακίνηση μεγάλης ποσότητας με πλωτό μέσο, επόπτευαν υπομονετικά το χώρο της παραλίας του Βάλτου.

Έτσι μόλις το σκάφος προσέγγισε την ακτή και τα τέσσερα άτομα άρχισαν να ξεφορτώνουν τους σάκους οι αστυνομικοί έκαναν τη δική τους επιχείρηση με αποτέλεσμα να τους συλλάβουν όλους. Πρόκειται για δύο Αλβανούς και δύο Έλληνες, κατοίκους της περιοχής.

Στο σκάφος ήταν φορτωμένο 19 σάκοι με χασίς και εκτιμάται ότι το βάρος του ξεπερνά το μισό τόνο καθώς το ζύγισμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ