Α. Καχριμάνης: Άστραψε και βρόντηξε για τα υπουργεία

KAXRIMANHS

KAXRIMANHSΆστραψε και βρόντηξε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου με αφορμή τις ρυθμίσεις που προωθούνται από την Κυβέρνηση για το φρέσκο γάλα.

Πριν από ενάμισι περίπου μήνες ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση, στην οποία περιλαμβάνονται για πρώτη φορά ο όρος «γάλα ημέρας» κι αφορούσε σε φρέσκο γάλα διάρκειας μέχρι και πέντε ημερών.

 

Τον όρο υιοθέτησε το Υπουργείο, όχι όμως και το χρόνο. Έτσι στην προς ψήφιση από τη Βουλή πρόταση, το γάλα ημέρας έχει διάρκεια δύο ημερών και το φρέσκο γάλα διάρκεια μέχρι έντεκα ημερών.

Ο κ. Καχριμάνης επανέφερε την πρότασή του και χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για να αναφερθεί σε συστημικές ομάδες εξουσίας οι οποίες δεν ενδιαφέρονται για τη χώρα και τα συμφέροντά της.

«Στο κεντρικό κράτος και στα Υπουργεία έχουν αναπτυχθεί ομάδες εξουσίας, παντός καιρού και πασών των κυβερνήσεων, οι οποίες δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα. Δεν θέλουν να πάει ο τόπος μπροστά.

Αυτές τις ομάδες τις έχει πληρώσει ακριβά η χώρα. Είναι αυτοί που δεν βλέπουν τα προβλήματα και δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της χώρας» υπογράμμισε ο κ. Καχριμάνης.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι με δεδομένο το κόστος παραγωγής στη χώρα μας, οφείλουμε να επενδύσουμε στην ποιότητα και την ιδιαιτερότητα του προιόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ