Αφιέρωμα στον Μ. Ελευθερίου με τη Λαϊκή Ορχήστρα

MPOYZOYKIΤο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών συνεχίζει να ψυχαγωγεί το κοινό στις γειτονιές της πόλης με την Λαϊκή του Ορχήστρα.

Με το αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, ο Γιάννης Σταύρου (τραγούδι και κιθάρα), η Ανθή Σταύρου (τραγούδι και πλήκτρα), ο Ντίνος Μπουζάνης (κιθάρα), οι Νίκος Παππάς και Δημήτρης Σταύρου (μπουζούκι) με τον Περικλή Μπουλουχτσή (μπάσο), ερμηνεύουν γνωστές δημιουργίες των σπουδαιότερων σύγχρονων Ελλήνων συνθετών (Μίκη Θεοδωράκη, Δήμου Μούτση, Χρήστου Νικολόπουλου, Γιάννη Μαρκόπουλου κ.α.), βασισμένες στο έργο του μεγάλου αυτού στιχουργού.

Αυτήν τη Τετάρτη 28 Αυγούστου λοιπόν, η Τοπική Κοινότητα Κουτσελιού, και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Αιμοδοτικός Σύλλογος Κουτσελιού μαζί με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, θα υποδεχθούν όσους βρεθούν στην Πλατεία Κουτσελιού στις 9:00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο, υποσχόμενοι μία βραδιά γεμάτη με γνωστά τραγούδια.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθουπόλεως μαζί με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, θα υποδεχθούν όσους βρεθούν στην Ανθούπολη στις 9:00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο, για αυτή την βραδιά που υπόσχεται πολύ κέφι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ