Αστυνομική καταδίωξη για κλεμμένες μηχανές!

ASTYNOMIA 13 2 14

ASTYNOMIA 13 2 14Έκλεβαν μοτοσικλέτες και τις μετέφεραν στην Αλβανία για να τις πουλήσουν. Η εγκληματική οργάνωση, με μέλη νεαρούς Αλβανούς, έχει ρημάξει την περιοχή της Θεσπρωτίας, καθώς όπως αποδεικνύεται από την αστυνομία έρευνα έχουν στο ενεργητικό τους είκοσι πέντε τέτοιες κλοπές.

Η υπόθεση είχε αρχίσει να ξετυλίγεται πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν από την αστυνομία είχαν συλληφθεί δύο Αλβανοί κι είχαν εντοπιστεί 19 μηχανές, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από τους ιδιοκτήτες τους.

 

Η συνέχεια δόθηκε την Πέμπτη. Νωρίς το πρωί, συνοριακοί του τμήματος Φιλιατών, εντόπισαν στη Σαγιάδα, κοντά στα σύνορα τρεις νεαρούς να κινούνται με μοτοσικλέτες. Τους έκαναν σήμα για έλεγχο, όμως εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα για να αποφύγουν τους αστυνομικούς.

Εγκατέλειψαν τις μοτοσικλέτες στην παραλία και στη συνέχεια κινήθηκαν προς το Αλβανικό έδαφος.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας από τους τρεις δράστες. Όπως προέκυψε οι μηχανές είχαν κλαπεί από την Ηγουμενίτσα με σκοπό να πουληθούν στην Αλβανία.

Από την έρευνα της αστυνομίας και σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost.gr αποδείχθηκε ότι πρόκειται για μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης που είχε ρημάξει την περιοχή. Οργάνωση με δομημένη δράση και με… πλούσιο ιστορικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ