Αστυνομία κι ΕΜΑΚ «χτενίζει» και πάλι τη Γαλακτοκομική… Στην έρευνα και ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ

GALAKTOK1

GALAKTOK1Κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο, στον περιβάλλοντα χώρο της Γαλακτοκομικής Σχολής, χτενίζουν Αστυνομία, Πυροσβεστική κι ΕΜΑΚ, αναζητώντας οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να φωτίσει την έρευνα που διεξάγεται για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σχολαστικά και με μέτρα ασφαλείας, σήμερα ελέγχονται ακόμη και οι βόθροι στους χώρους της Σχολής, όπως επίσης ερευνώνται άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις και τάφροι που οδηγούν στη λίμνη.

Παράλληλα έρευνα διεξάγεται και σε άλλα σημεία του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη ανθρώπου.

Στην έρευνα μετέχει πλέον και ειδικό κλιμάκιο το οποίο ήρθε στα Γιάννινα από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και έχει εξειδίκευση σε ανάλογες υποθέσεις.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

BAGGELHS G

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να φωτίσει την έρευνα. Το τελευταίο τηλεφώνημα είχε γίνει στη μία το μεσημέρι περίπου. Ήταν από συμφοιτητή του Βαγγέλη και αφορούσε στο χρόνο που θα βρίσκονταν για φαγητό στην τραπεζαρία της Σχολής.

Σημειώνεται ότι και στις κλήσεις και τα μηνύματα των προηγούμενων ημερών δεν διαπιστώθηκε κάτι ύποπτο, περίεργο ή απειλητικό.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα όπως και τις μαρτυρίες που έχει για την αγορά εισιτηρίου και την μετακίνησή του προς το κέντρο της πόλης.

Από αρκετά σημεία έχει συλλέξει υλικό από κάμερες το οποίο ερευνά προκειμένου να διαπιστώσει οποιαδήποτε κίνηση του Βαγγέλη το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ