Αστερούπολη: Έτοιμη να υποδεχθεί το νέο έτος

asteroupoli karaviΜόλις στο 2ο χρόνο λειτουργίας της η Αστερούπολη Ιωαννίνων αποτελεί το πιο εντυπωσιακό παράδειγμα ανάπτυξης και λειτουργίας πολιτιστικής δράσης έχοντας ήδη πετύχει να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ως το μεγαλύτερο θεματικό χωριό της Ελλάδος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδος επισκέπτεται καθημερινά την Αστερούπολη ώστε να ζήσει από κοντά λίγη από τη μαγεία της, ενώ η ελεύθερη είσοδος, οι αμέτρητες δωρεάν δράσεις και οι πολλές εκπλήξεις αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Έχοντας καταρρίψει το περσινό ρεκόρ επισκεψιμότητας, η Αστερούπολη Ιωαννίνων υποδέχεται την Πρωτοχρονιά προσκαλώντας όλους τους φίλους της για μια αξέχαστη και παραμυθένια εμπειρία.

Το Μαγευτικό Πλανητάριο, το Μανιταρένιο Εργαστήρι του Αη Βασίλη, το Νεραϊδόσπιτο με την άμαξα και τα άλογα και το μεγάλο Καράβι των Πειρατών της Λίμνης είναι μόνο ένα μέρος της περιπέτειας και του παραμυθιού που ζουν καθημερινά οι επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης, η οποία λειτουργεί σ’ έναν καθ’ όλα οργανωμένο χώρο, στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, καθημερινά από 10 π.μ. έως 10 μ.μ. μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2016.

Παράλληλα, ο επισκέπτης της Αστερούπολης έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τη μαγευτική πόλη των Ιωαννίνων μέσα από τη διαδρομή που εκτελεί καθημερινά από τις 11:30 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. ο «Βολίδας», το μοναδικό τρενάκι της Αστερούπολης, με αφετηρία την κεντρική πλατεία και τερματισμό την Αστερούπολη αλλά και τούμπαλιν!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, www.asteroupoliioanninon.gr ή καλέστε στο 26510 76178.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ