Ασημένιο για την ομάδα μπάσκετ της Αστυνομίας

astinomikoi mpasket

astinomikoi mpasketΗ ομάδα καλαθοσφαίρισης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων συμμετείχε στο 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Διευθύνσεων Αστυνομίας και Σωμάτων Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα και διοργάνωσε το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών.

Ο ομάδα των Ιωαννίνων παρότι συμμετείχε για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάφερε ανάμεσα σε συνολικά 19 ομάδες που συμμετείχαν να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και να καταλάβει τελικά την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Κατά την διάρκεια της άκρως πετυχημένης διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε σε τρία γήπεδα του νομού Καρδίτσας, η ομάδα των Ιωαννίνων προκρίθηκε με τρεις νίκες και μία ήττα, ως 2η από τον όμιλό της, στον οποίο συμμετείχαν επίσης οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, της Ακαρνανίας, των Σερρών και των Γρεβενών.

Στη συνέχεια στα προημιτελικά απέκλεισε την ομάδα της Χαλκιδικής και στον ημιτελικό την ομάδα της Ροδόπης εξασφαλίζοντας έτσι την συμμετοχή της στον Μεγάλο τελικό απέναντι στην Θεσσαλονίκη, στον οποίο παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, ηττήθηκε και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και ο υπεύθυνος αυτής Γιώτης Γεώργιος, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Διευθύνσεων Αστυνομίας και Σωμάτων Ασφαλείας.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ