Απών και ο Μ. Κασσής από τη συνεδρίαση για τις εκλογές

ELIA SEFΆτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, με αντικείμενο την προετοιμασία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, συγκάλεσε ο Ευ.Βενιζέλος, το απόγευμα της Κυριακής, στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης της Ελιάς, στο ΣΕΦ.

Αυτό που προκάλεσε ενδιαφέρον αλλά κι έντονες συζητήσεις ήταν οι πολλές απουσίες βουλευτές. Από το σύνολο των 27 δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση οι έντεκα βουλευτές εκ των οποίων οκτώ ενημέρωσαν για την απουσία τους, ενώ τρεις άλλοι δεν ενημέρωσαν.

 

Συγκεκριμένα απουσίαζαν οι: Απόστολος Κακλαμάνης, Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Σαλτούρος, Μιχάλης Κασσής, Κώστας Τριαντάφυλλος, Αντζελα Γκερέκου, Αχμέτ Χατζηοσμάν και Φίλιππος Σαχινίδης, οι οποίοι ενημέρωσαν για την απουσία τους.

Δεν ενημέρωσαν οι: Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Θάνος Μωραϊτης και Νίκος Σηφουνάκης.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ, το θέμα ετέθη από ορισμένους βουλευτές οι οποίοι διερωτήθηκαν γιατί απουσιάζουν οι συνάδελφοί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους παριστάμενους στη συνεδρίαση, ο κ. Βενιζέλος δεν ήθελε να ξεκινήσει τέτοια συζήτηση, φέρεται όμως να μετέφερε στην ΚΟ τη συζήτηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου και κυρίως την επισήμανση του προς τον πρώην πρωθυπουργό: «Η αντοχή και η επιτυχία αυτής της κυβέρνησης είναι προϋπόθεση για να μην διασυρθείς πολιτικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ