Από… υπηρεσιακή ρουτίνα το πωλητήριο στους Αμπελόκηπους!

ampelokipoi p3

ampelokipoi p3

Ανταποκρινόμενος στην επιστολή που του απέστειλε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στο Δήμαρχο και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, συζήτησαν σχετικά με τα οικόπεδα των Ιωαννίνων που βρίσκονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, είπε στο Δήμαρχο πως πολιτικά σε καμία περίπτωση η Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ δεν εστιάζει το ενδιαφέρον της και τις προτεραιότητες της στην πώληση μικρών οικοπέδων όπως η περίπτωση των οικοπέδων στους Αμπελόκηπους.

Ο κ. Πιτσιόρλας ανέφερε στο Δήμαρχο πως, σε μια υπηρεσιακή διαδικασία ρουτίνας και συνεχίζοντας διαδικασίες προηγούμενων διαγωνισμών, η υπηρεσία περιέλαβε στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό τα οικόπεδα των Αμπελοκήπων, μη έχοντας ο ίδιος γνώση για την προϊστορία του θέματος και τη σημασία που δίνουν ο Δήμος Ιωαννιτών και η τοπική κοινωνία, στις συγκεκριμένες εκτάσεις.

Ήταν μια επικοινωνία σε θετικό κλίμα, όπου συμφωνήθηκε να υπάρξει το επόμενο διάστημα συνάντηση των δύο ανδρών στην Αθήνα για μια πιο διεξοδική συζήτηση.

Μια συνάντηση όπου ο Δήμος θα καταθέσει πρόταση για την αξιοποίηση των οικοπέδων, καθώς ο κ. Μπέγκας επανέλαβε την πάγια τακτική της Δημοτικής Αρχής, να διεκδικεί εκτάσεις από το Δημόσιο, στη βάση συγκεκριμένων προτάσεων αξιοποίησης τους προς όφελος των πολιτών.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ