Από τους παγκόσμιους στίβους… ξενοδοχείο στο Πάπιγκο

kenteris

kenterisΈντεκα χρόνια από το 2004, τη χρονιά που έβαλε τέλος στην αθλητική καριέρα του Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη και δεν είναι λίγα τα αφιερώματα του αθηναικού τύπου στις σημερινές του δραστηριότητες.

Δραστηριότητες που επικεντρώνονται στο Πάπιγκο, εκεί όπου ο Κώστας Κεντέρης, έχει δημιουργήσει μία υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα.

Το 2011, όταν η ελληνική πολιτεία αποφάσισε να καλέσει στην υπηρεσία τους, τους ολυμπιονίκες που είχαν πάρει τιμητική θέση στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο Κώστας Κεντέρης πήρε την απόφαση να παραιτηθεί των προνομίων και των υποχρεώσεών του.

Από τότε αφοσιώθηκε πλήρως στην επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Σήμερα ο Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ (2000), παγκόσμιος πρωταθλητής (2001) και πρωταθλητής Ευρώπης (2002) είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ «τρέχει» ένα υψηλής αισθητικής ξενοδοχείο στο Πάπιγκο.

Πρόκειται για το «Μικρό Πάπιγκο 1700», ένα luxury boutique chalet, στο οποίο μετατράπηκε ένα αρχοντικό το οποίο χρονολογείται από το 1700.

Το οίκημα ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του.

Η λιτή και αφαιρετική εικόνα του οικήματος διατηρήθηκε ανέπαφη ενώ τα αντικείμενα που το πλαισίωσαν ανήκουν σε διάσημους σχεδιαστές, όπως Philippe Starck και Achille and Pier Giacomo Castiglioni, Marcel Wanders και Joep Van Lieshout.

– Με πληροφορίες και φωτο από Thetoc.gr

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ