Από τις προσφυγές στην ΠΕΔ παρενέργειες και στον Φορέα!

EKLOGESP3

EKLOGESP3Άκαρπη απέβη η πρώτη προσπάθεια για την εκλογή νέας διοίκησης στο Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων του Νομού Ιωαννίνων, καθώς υπήρξε μαζική και καθόλου τυχαία αποχή εκπροσώπων Δημοτικών Συμβουλίων του Νομού.

Η απουσία αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέεται με τα τεκταινόμενα στην ΠΕΔ Ηπείρου και τις δύο προσφυγές που κατατέθηκαν από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Με την μία προσφυγή ζητείται από το δικαστήριο ακύρωση του ΔΣ και ορισμός προσωρινής διοίκησης και με την δεύτερη ζητείται η ακύρωση όλης της εκλογικής διαδικασίας και ορισμός νέας ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών.

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί ο χρόνος κατά τον οποίο κατατέθηκαν οι δύο προσφυγές. Κι αυτό γιατί είχε προηγηθεί από μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης της ΠΕΔ ένας κύκλος τηλεφωνημάτων προς εκπροσώπους- δημοτικούς συμβούλους της περιοχής με σκοπό να διασφαλιστεί η στήριξη συγκεκριμένης υποψηφιότητας για την προεδρία στον ΦΟΔΣΑ.

Οι απαντήσεις που δόθηκαν μάλλον αποθάρρυναν τους πρωταγωνιστές των τηλεφωνημάτων. Έτσι όταν έγιναν γνωστές και οι προσφυγές για την ΠΕΔ, ακολούθησε η μαζική απουσία από τη συνέλευση του Φορέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ