Από τις ιστορίες που γράφει η ζωή…

SKIA PARALIAΟι ιστορίες που γράφει η ζωή ξεπερνούν πολλές φορές ακόμη και τα πιο σκληρά σενάρια. Η ιστορία ενός ανθρώπου, που ζούσε περιπλανώμενος στην Αμμουδιά Πρέβεζας και ζούσε με φαγητό από τα σκουπίδια, είναι σίγουρα ιδιαίτερη.

Έφτιαξε το σπίτι του στη ρίζα ενός δέντρου και επί δύο μήνες βρίσκονταν στην περιοχή, αρνούμενος βοήθεια από τους κατοίκους του χωριού.

Δεν ζήτησε ποτέ τίποτα… Πολλές φορές αρνήθηκε όσα του προσέφεραν. Οι κάτοικοι τον έβλεπαν να περπατά και να μιλά μόνος του κι άλλοτε να μένει ακίνητος και σιωπηλός.

 

Το θέμα ανέδειξε προ ημερών το pamepreveza.gr και στη συνέχεια ανέλαβε δράστη η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, η οποία στην περίπτωση αυτή έσπευσε να αγκαλιάσει τον αλλοδαπό.

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν και τον οδήγησαν στην Διεύθυνση Πρέβεζας, προσπαθώντας συνάμα να βρουν την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας κ. Νάκια ενημερώθηκε εγγράφως η Εισαγγελία για την κατάσταση του αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ έγινε γνωστό μόνο το ονοματεπώνυμο του.

Ακολούθησε επικοινωνία με την πρεσβεία της Ρουμανίας στην Ελλάδα, προκειμένου να βρεθούν συγγενικά του πρόσωπα, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στα Γιάννενα σε κλινική, αφού διαπιστώθηκε ότι έχρηζε ψυχιατρικής βοήθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Ρουμάνο φέρεται να έχει δηλωθεί εξαφάνιση στην χώρα του.

 

Με πληροφορίες από pamepreveza.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ