Από την Εισαγγελία στη φυλακή ο υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης

AYTOK YPOYRGEIOΑντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες είναι πλέον ο 48χρονος υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας να μεταφέρει 150 κιλά χασίς.

 

Μάλιστα ο ίδιος είχε φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιήσει για την πράξη αυτή το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ενώ δεν είχε κανένα δισταγμό να αλλοιώσει την ημερομηνία και τα στοιχεία ταυτότητας στα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος, όπως είναι η διαταγή πορείας και το δελτίο κίνησης.

Ο 48χρονος υπάλληλος της Εισαγγελίας Αθηνών απολογήθηκε σήμερα στις δικαστικές αρχές της Ηγουμενίτσας. Φυσικά δικαιολογίες για την πράξη αυτή δεν μπορούν να βρεθούν και η οικονομική ανέχεια και τα χρέη που επικαλείται δεν αποτελούν άλλοθι σε τέτοιες ενέργειες.

 

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 48χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και θα μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Προφυλακιστέοι επίσης κρίθηκαν, μετά την απολογία τους, άλλοι τρεις διακινητές ναρκωτικών οι οποίοι είχαν συλληφθεί με ποσότητα 340 κιλών χασίς. Ο ένας που μετέφερε τα ναρκωτικά είχε συλληφθεί στη Σαγιάδα ενώ οι δύο συνεργοί του που είχαν τον ρόλο του προπομπού κοντά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ